Søk i dag

Trenger du penger kan du søke på lån på Internett på en-to-tre. Det finnes mange forskjellige typer lån du kan søke på når du trenger penger. Du kan søke på billån, bobillån, huslån, og lån uten sikkerhet. Billig forbrukslån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å gi noe av verdi til banken. De vanlige verdiene å gi er penger. Du gir ikke penger til banken, men istedenfor må du betale deler av kjøpesummen når det er snakk om sikkerhet for kjøp. Når du søker på lån kan det være smart har et par ting bakhodet. Når du er på Internett og søker på lån er det smart å ha et par dokumenter klare.

Dokumenter inntekt

Hva slags dokument trenger du? Hver gang du er hos banken og søker på noe som helst som krever at de gir deg penger, må du vise dem dokumentasjon på at du har orden i økonomien. Hvordan viser du banken at du har orden i økonomien? En ordnet økonomi kan dokumenteres på forskjellige måter. En måte er å levere en bankutskrift. Denne måten er ikke så veldig vanlig. Denne brukes ofte for folk som søker på visum til Norge eller på andre måter ønsker å bli i Norge over lengre periode.

Banker ønsker kun at du viser dem at du tjener penger og at du betaler skatt. Begge dokumentene som banken ønsker viser dem hvor mye penger de tjente i forrige måned og hvor mye penger du tjente i fjor. Lønnsslippen fra din arbeidsgiver det viser banken akkurat hvor mye du tjente forrige måned. Bankene ønsker gjerne å se to måneders inntekt. Det er jo vanligvis ikke noe problem og legge frem lønnsslipper for noen måneder. De får vi alle og de er lettere å finne hvis du har mistet dem. Skattemelding er det andre dokumentet banken vil se. Denne meldingen ramser opp all din inntekt året før og all din gjeld. Meldingen lister også opp skattene dine, men dette er vanligvis ikke så interessant. Det banken vil vite er om du kan betale tilbake pengene du låner. Banken må derfor gjøre en analyse av din inntekt og din gjeld.

Det er ikke farlig å bruke penger

Mange tror det er farlig å bruke penger. Det stemmer ikke. Det er en nødvendighet å bruke penger slik at du får det du trenger av mat, klær og andre livsnødvendigheter. På denne måten spiller lån en viktig rolle for hvor fort vi kan nå en behagelig livsstil. Hva de bruker pengene på er ditt valg. Det viktigste for deg er at du har full kontroll på din økonomi og vet hvor mye din økonomi kan tåle. Her snakker vi da om hvor mye du forplikter deg til å betale hver måned og om du har nok inntekt til å dekke denne kostnaden.