VÅR FILOSOFI

fs7

Maten til et bedre liv!

Maten du får hos Food Story er ren og sunn. Og vi vet hvor den kommer fra:

I Stavanger er rabarbrasaften håndpresset på Ullandhaug og Robusta espressoen er brent med kjærlighet på Forus. I Oslo  er Grønnlista fra Fiskecentralen, økologiske grønnsaker fra Ramme Gård, kjøtt fra Urfe, fugl og egg fra Holte Gård er noen eksempler.

Men det hjelper ikke med sunn mat hvis den tversinhaleres på vei fra ett møte til et annet. Signe livet og nyt maten! Bryt brød med gamle venner, og husk: De kaloriene du får i deg sammen med andre, teller ikke…


Om Food Story
Food Story handler om mat og måltider; om opplevelse, sanselighet og samhørighet. Vi skal inspirere til bedre kosthold, rikere mat- og måltidsopplevelser og et bedre liv. 
Å dele god mat med venner eller familie er en historie i seg selv, og det er slike historier vi i Food Story ønsker å bidra til.

Rent mel i posen
Vi tilstreber å servere mat som er fri for kunstige tilsetningsstoffer, smaksforsterkere, konserveringsmidler, sprøytemidler og genmodifiserte ingredienser.

Vi liker ikke at tomatene ser like fine ut etter en måned i vinduskarmen, og når en banan ikke får brune flekker av å bli brukt som landhockeykølle av minstemann. I Food Story søker vi etter “the full story”. Da får vi de små, men gode historiene om hvordan råvarene dyrkes og foredles, og om hvordan lokale tradisjoner holdes i hevd. Vi håndplukker leverandører som er personlig stolte over produktene sine – og har grunn til å være det.
         Copyright 2017 © FOOD STORY. All rights reserved.