Coleslaw med en vri: Eksotisk fusion coleslaw-opplevelse

Den eventyrlige

En kulinarisk coleslaw-eventyr venter på deg!

Glem alt du trodde du visste om coleslaw! Denne spennende og unike oppskriften tar den tradisjonelle coleslawen til et helt nytt nivå av smak og kreativitet. Kombinerer uventede ingredienser til en eksotisk fusion-opplevelse. La din indre kokk utforske nye smaker og kombinasjoner. Imponér dine venner med en frisk og spennende smaksopplevelse!

Ta en smak av det tropiske og eksotiske med disse deilige ingrediensene

Coleslaw med en vri: Eksotisk fusion coleslaw-opplevelse
– 1/2 hodekål, strimlet fint- 1/4 rødkål, strimlet fint- 1 stor gulrot, revet- 1 eple, revet med skallet på- 1/2 rødløk, finhakket- 1/2 ananas, skåret i små biter- 1/4 kopp rosiner- 1/4 kopp cashewnøtter, grovhakket- 1/4 kopp fersk koriander, finhakket- 1/4 kopp fersk mynte, finhakket

Magien skjer når du rører sammen denne eksotiske dressingen

– 1/2 kopp majones- 1/4 kopp gresk yoghurt- 2 ss mango chutney- 1 ss limejuice- 1 ss soyasaus- 1 ts sriracha- 1 ts honning- Salt og pepper

Bli med på en coleslaw-reise full av smak og tekstur

1. Forbered grønnsaker og frukt som beskrevet i ingredienslisten. Kombiner kål, gulrot, eple, rødløk, ananas, rosiner, cashewnøtter, koriander og mynte i en stor bolle, og sett til side.2. I en annen bolle, bland sammen majones, gresk yoghurt, mango chutney, limejuice, soyasaus, sriracha og honning til en glatt dressing. Smak til med salt og pepper.3. Hell dressingen over coleslaw-blandingen. Rør sammen, til alle ingrediensene er godt dekket av dressingen. Sett coleslawen i kjøleskapet i minst 30 minutter for å la smakene sette seg og blande sammen.4. Server coleslawen kald som en frisk og spennende siderett til dine favorittgrillretter, kylling- eller fiskeretter, eller som en hovedrett med grillet halloumi eller tofu.

Coleslaw eventyret, fortsetter: Utforsk nye ingredienser og smaker!

Ikke vær redd for å utforske andre ingredienser og smaker i din coleslaw! Prøv å legge til revet squash, agurk, mango, papaya, jicama eller fersk basilikum. For en enda lettere, sunnere dressing, bytt ut majones med mer gresk yoghurt eller bytt ut med avokado.

By