Hjelp 113

Hvem er denne reddende engelen -appen?

Bra jobba! Du har ringt 113! Dette er den første beskjeden som møter deg når du tester ut -appen. En liten digital hjelper som i nødssituasjoner er uvurderlig, den er mer enn bare en app. Den er en direkte linje til redningstjenestene. Opprettet av den norske helsemyndigheten, forvandler appen din telefon til en livline i nødstilfeller.
Hjelp 113

Hvordan laste ned og bruke -appen?

-appen, en gratis app tilgjengelig for Android og iOS, er enkel å laste ned. Søk den opp i Appstore eller Google Play, last den ned, gi nødvendige tillatelser, og du er klar! Husk, ved å bruke denne appen, deler du viktig personlig og helseinformasjon. Så vit, den behandles med samme strenge konfidensialitet som all pasientinformasjon.

Hvordan fungerer -appen?

Appen har en brukervennlig design, hovedskjermen har et stort, rødt knapp i midten som sier ring 113. Enkelt, ikke sant? Men denne appen gjør mer enn å ringe nødnummeret. Din posisjon sendes med, slik at hjelpen når deg raskest mulig, selv om du ikke klarer å formidle det selv. Du kan også legge til personlig helseinformasjon som vil være nyttig for redningstjenestene.

Når er -appen avgjørende?

En livreddende engel i lommen, som sørger for at hjelpen kommer så raskt som mulig. Tenk deg at du er på en fjelltur, langt fra sivilisasjonen. Hvordan forteller du nødtjenestene nøyaktig hvor du er? Eller hva om et familiemedlem faller, slår hodet og blir bevisstløs? I slike situasjoner vil -appen være uvurderlig.

Har du spørsmål om -appen?

Kan hvem som helst bruke -appen?

Ja, alle kan laste ned og bruke appen. Den er spesielt nyttig for de som ofte befinner seg langt unna byene, som turgåere, fjellklatrere eller folk i landlige områder. Husk å holde appen oppdatert!Før vi avslutter og du haster til Appstore eller Google Play, la oss understreke en ting: -appen er et fantastisk verktøy, men den er ikke en erstatning for førstehjelpskunnskaper. Vær forberedt, vær trygg, og la -appen være din digitale vaktengel i nødssituasjoner.

By